Optimizacija spletnih strani - INFORMATIVNI CENIK

Optimizacija spletnih strani – cenik je informativen.
Za natančno ponudbo SEO optimizacije se obrnite na kontaktno stran.

Optimizacija spletnih strani - INFORMATIVNI CENIK

Optimizacija spletnih strani cenik - opis storitev

Cenik SEO optimizacije (on-site SEO izboljšave)

Cenik spletne optimizacije on-site SEO izboljšav vključuje: modifikacija SEO naslovov, H1 naslovov in drugih H oznak, meta opisov, modifikacija spletnih tekstov z uporabo sinonimov in sorodnih iskanj, SEO optimizacija slik ter ustrezna gradnja notranjih in zunanjih povezav. Cena SEO optimizacije on-site izboljšav vključuje tudi predloge za tehnično optimizacijo spletne strani. Največkrat, cena za onsite SEO izboljšave, vključuje optimizacijo opisov produktov v spletnih trgovinah, optimizacijo kategorij v spletnih trgovinah, optimizacijo kategorij bloga in optimizacijo posameznih blog zapisov.

Cenik spletne optimizacije bloga

Cenik za SEO optimizacijo bloga vključuje: pisanje blog zapisov na spletni strani naročnika, z vsebinami, pisanimi in SEO optimiziranimi za long tail ključne besede, v obsegu od 1 x tedensko do minimalno 1 x mesečno. Merilo za kakovostno zapisane blog objave je visoka uvrstitev spletnih vsebin na iskalniku Google. Lestvica ocen za blog zapise = uvrstitev v Googlu od 1 do 5 = 5 odl, od 6 do 20 = 4 pdb, od 21. mesta naprej = db (pisanje blog zapisa se ponovi). Glede na naravo dejavnosti, je cenik optimizacije spletnih strani s pomočjo blog zapisov, pred promocijo na družabnih omrežjih in v morebitnem emailingu, mogoče spremeniti/dopolniti iz vidika stroke in zakonodaje.

Cenik spletne optimizacije za off-page SEO

Cenik SEO optimizacije spletne strani (iz vidika off-site SEO) ponuja dve možnosti. Naročniki lahko sami pišete spletne vsebine s povratnimi povezavami v mreži Seo-Praktik.si (mesečni najem, po pravilih mreže) ali pa SEO članke kot podporne vsebine, pripravlja ekipa Seo-Praktik.si.  Cena vključuje objavo SEO člankov v mreži naših spletnih strani. Morebitne objave v PR člankih, v drugih medijih, se obračunavajo po ceniku medija.

Cenik za vodenje SEO optimizacije

Cena za vodenje izvajanja SEO  optimizacije spletne trgovine oz. strani zajema enkrat tedensko mentoriranje posameznika ali ekipe, zadolžene za spletno optimizacijo (na daljavo), delegiranje in zastavljanje potrebnih nalog ter spremljanje rezultatov izvajanja SEO aktivnosti. Pogoj za sprejem vodenja SEO optimizacije ekipe ali posameznika je predhoden najmanj enourni pogovor (na daljavo), kjer se preveri razumevanje posameznih SEO aktivnosti SEO vodje in izvajalcev.

Cenik za SEO mentorstvo & možnost pridobitve SEO certifikata

Cena za SEO mentorstvo za optimizacijo spletnih strani je sestavljena iz 3 mesečnega on-site SEO mentorstva in 3 mesečnega off-page SEO mentorstva. Celotna storitev SEO mentorstva, vključno s pogoji/kriteriji za pridobitev SEO certifikata Seo-Praktik.si, je opisana na osebni spletni strani SEO mentorstvo MatijaZajšek.com.

Cena za SEO analizo

V ceno za SEO analizo spletne strani je vključena analiza SEO optimizacije obstoječe spletne strani in obstoječih url-jev (analizo strukture url naslovov, onsite SEO analizo vstopne strani, kategorij & podkategorij izdelkov in kategorij morebitnih blog zapisov, preverbo ustreznosti notranjega povezovanja podstrani ter onsite SEO analizo prioritetnih SERP ciljev.

Najpogostejša vprašanja PRED izdelavo SEO analize

Naša spletna optimizacija se laho izvaja na dva načina. Lahko smo outsource (izvajalec) optimiziranja vaše spletne strani, lahko pa vam predamo znanje, da spletno optimizacijo strani, izvajate sami (SEO mentorstvo). V primeru, da sodelujemo kot zunanji izvajalec spletne optimizacije, na podlagi izdelane SEO strategije, dogovorimo katere dele optimizacije, prevzamemo mi (onsite SEO, offpage SEO, tehnična optimizacija,..), v primeru, da smo SEO mentor pa naše predajanje SEO znanj, v povprečju traja 6 mesecev.

Najbolj vešči in z dokazanami SEO rezultati, smo na domačem, slovenskem trgu. Sicer pa nekatere aktivnosti spletne optimizacije, uspešno in več let izvajamo tudi na ostalih trgih (Hrvaška, Srbija, angleški trg, Češka, Madžarska). Odvisno od tega kateri del spletne optimizacije (onsite SEO, offsite SEO, mentorstvo za SEO,…) potrebujete, v ponudbi pojasnimo ali opravljamo želeno optimizacijo za ciljan trg.

Postopek onsite SEO optimizacije začnemo z analizo ključnih besed, analizo obstoječih vsebin na spletni strani (iz vidika SEO ustreznosti) ter z analizo vaše konkurence. Na podlagi zbranih podatkov, se lotimo onsite SEO optimiziranja glede na prioritetne, profitabilne in skupaj dogovorjene SEO cilje.

Offpage SEO optimizacije se lotimo v drugem delu sodelovanja, po tem, ko je onsite SEO optimizacija zaključena (oz. so znanja predana vam, če se odločite za SEO mentorstvo). Offpage SEO, brez pregleda onsite SEO ustreznosti spletne strani, ne izvajamo. Povprečna offsite SEO kampanja traja najmanj 6 mesecev (za spletne strani, ki so na trgu že dlje časa).

Cenik optimizacije spletnih strani se od projekta do projekta razlikuje, saj imate naročniki različne zahteve pri SEO optimizaciji strani, hkrati pa je težavnost doseganja dobrih rezultatov, odvisna tudi od konkurence in trga, na katerem vaše podjetje, deluje. Za natančnem izračun in ponudbo SEO optimizacije, nam pišite čez kontaktne možnosti.