Ekipo Seo-Praktik.si vodim Matija Zajšek.

Profesionalno in samostojno se z optimizacijo spletnih strani ter prodajo preko Googla, ukvarjam več let.
Pri svojem delu se najraje ukvarjam s SEO optimizacijo lead generation spletnih strani in SEO mentoriranjem.

KDO JE EKIPA

Ekipa Seo-Praktik.si smo "rahli SEO zmešanci".
Večinoma smo sestavljeni iz članov, ki so bili ali so še moji SEO mentoriranci, ljubimo SEO ustrezno pisanje, vsak na svojem področju pa pokrivamo tudi druge niše (plačljivo oglaševanje, izdelava spletnih strani, grafično oblikovanje,...).

Skupno izvajamo optimizacijo za cca. 65 podjetij na leto. 

Lastnik in pisec bloga na Seo-Praktik.si, pišem tudi blog z marketinškimi nasveti za izboljšanje spletne prodaje na moji osebni spletni strani MatijaZajšek.com. Dejavnosti, v katerih pri svojem delu najbolj uživam, sta SEO mentorstvo in izobraževanja za digitalni marketing (Digitalna Akademija GZS Ljubljana, Tehnološki park Vrtojba, Izzivi sodobne digitalne promocije Krško, Dnevni podjetniških priložnosti Brežice, Strateški spletni nastop za turistične ponudnike Sevnica, SPOT delavnica Koper,…). 

Glavne storitve, ki jih ponuja Seo-Praktik.si

optimizacija spletnih strani korak ena

PRIPRAVA SEO STRATEGIJ ZA SPLETNI NASTOP NA GOOGLU

Priprava SEO strategij in implementacija njihove izvedbe (z vodenjem ali operativno izvedbo)

optimizacija spletnih strani korak 2

CELOVITA OPTIMIZACIJA SPLETNIH STRANI

Celotna spletna optimizacija je predstavljena na prvi strani Seo-Praktik.si

optimizacija splettnih strani korak 3

IZOBRAŽEVANJA ZA SPLETNO OPTIMIZACIJO

SEO svetovanje v obliki mentorstva, SEO tečaji, delavnice in predavanja

Med ostalimi, sem o spletnem marketingu, SEO optimizaciji spletnih strani in prodaji preko Googla, izpeljal naslednja izobraževanja za SEO optimizacijo:

Kot “samouk in čisti začetnik leta 2012”, se učim in raziskujem spletno optimizacijo s sledenjem spodnjim SEO strokovnjakom:

Seo strokovnjak, predan preučevanju in raziskovanju Googlovih patentov. Direktor Seo agencije GoFishDigital, ki se ukvarja z online reputation managementom, web designom, optimizacijo spletnih strani, SEO svetovanjem in optimizacijo spletnih konverzij. Bill Slawski ponuja svoje SEO svetovanje najbolj uglednim podjetjem, kot so: Hyatt Hotel resort, Symantec, Moosejaw, Monster Energy, NextDay Blinds, Michael&Son services, PennState, itd… Je tudi dobitnik Best retail Marketing Initiative SEO award za leto 2016, Best use of search 2017, Best local campain in Best small SEO agency 2017, Indigo Design Award (1 zlata, 3 srebrne in 2 bronasti medalji).

SEO strokovnjak za marketing, ustanovitelj in CEO podjetja MobileMonkey Inc., ki je ocenjen o kot najboljša svetovna tržna platforma (Facebook Messenger) za tržnike v podjetjih vseh velikosti. Prav tako je ustanovitelj WordStream-a, ki velja za vodilnega ponudnika orodij AdWords, Facebook ter orodja za analizo ključnih besed, ki ga uporabljajo milijoni trgovcev po vsem svetu. Podjetje zaposluje več kot tristo ljudi in upravlja milijarde dolarjev izdatkov za oglaševanje v imenu več deset tisoč strank.

Strokovnjak za marketing in SEO svetovanje, ustanovitelj in CEO Yoast plugin-a za WordPress, navdušenec nad digitalnim trženjem in razvijanjem odprtokodnih digitalnih rešitev. S 6 milijoni in več namestitev Yoast SEO plugin-a, spada med največjega izvajalca SEO storitev na svetu. Svetuje največjim blagovnim znamkam po vsem svetu in jim pomaga, tako pri posebnih tehničnih težavah, kot tudi pri splošnem upravljanju in rasti spletnih strani. Blagovne znamke, ki jim je pomagal so npr. Disney Interactive, EBay, Facebook, ODesk / Upwork. SEO wordpress Yoast plugin sodi med najbolj uporabljane SEO vtičnike za wordpress, ki pomagajo lastnikom spletnih strani, do boljše optimizacije spletnih strani.

SEO strokovnjakbloger, ki je bil v časopisu New York Times, predstavljen kot eden najboljših SEO strokovnjakov in blogerjev na svetu, ki hkrati temeljito obvlada najboljša SEO orodja, kot je npr. Ahrefs. Je ustanovitelj podjetja Diggity Marketing, v zadnjih letih pa je predvsem odmevna njegova, vsakoletna SEO konferenca v Chiang Maju, na Tajskem. Seo strokovnjak Matt Diggity predava in piše za večino najbolj uglednih SEO portalov in medijev: SearchEngineJournal, Empire Flippers, Ahrefs, Affiliate Lab, The Search Initiative, Authority Builders, idr… Svoje SEO nasvete redno objavlja na svojem blogu, SEO svetovanje in SEO mentoriranje pa ponuja nekaterim  največjim podjetjem, na zahtevnem, angleškem trgu.

Nekdanji glavni urednik spletnega SEO magazina SearchEngineLand in SEO strokovnjak, ki pomaga javnosti bolje razumeti delovanje iskalnika Google in Googlu, da bolje razume javno mnenje in feedback uporabnikov iskalnika. Danny svoje SEO nasvete redno objavlja na Twitterju, sicer pa so njegove objave, redno prisotne v vseh največjih online SEO medijih : SearchEngineLand, Marketing Land, MarTech Today in Search Engine Watch. Njegovo SEO svetovanje je vnovčilo nekaj izmed večjih SEO agencij, med njimi npr. Nuanced SEO, The Weekly SEO, SEO Charge, Optimisey, ThinkBumblebee Analytics, TrioAngle Technolgy, idr…

Strokovnjak za marketing, direktor podjetja RustyBrick, ki je podjetje za spletne storitve v New Yorku, specializirano za prilagojene spletne tehnologije, ki podjetjem pomagajo zmanjševati stroške in povečevati prodajo. RustyBrick prodaja spletno programsko opremo po meri, vključno z naprednimi e-trgovinami, sisteme za upravljanje vsebin po meri, sisteme za spletne strani in socialno mreženje ter CRM aplikacije. Barry Schwartz je ustanovitelj SeroundTable, govornik, moderator, seo specialist in koordinator na številnih marketinških konferencah za spletno iskanje, med njimi Search Marketing Expo, Search Engine Strategies, La Red Innova, PubCon. Bil je tudi nekdanji urednik spletnega mesta Search Engine Watch in je moderator na več marketinških forumih za iskanje. Trenutno opravlja svetovalno vlogo za Google, Yahoo, Microsoftov Bing in več drugih internetnih podjetij.

Mednarodni svetovalec za SEO in ustanoviteljica Orainti-ja, visoko specializirane agencije za optimizacijo spletnih strani za iskalnike čez voice search in predavateljica (z več kot 100 konferencami v 20 državah v angleščini in španščini). Dodeljen ji je bil naziv evropska iskalna osebnost leta 2018, vključena je v Forbes med top 10 strokovnjakov za spletno trženje, v Enterpreneur je ocenjena kot ena izmed 50 top spletnih tržnih influencerjev, v podjetju Hubspot pa sodi med prvih 59 strokovnjakov za growth hacking, ki bi jih morali spremljati. Je tudi redna avtorica na The Huffington Post. Aleyda ponuja SEO svetovanje kot vrhunski SEO strokovnjak za app SEO, v zadnjem času pa jo za SEO svetovanje, najema celo kitajski iskalnik Baidu.

Strokovnjak za marketing in digitalni veteran z izkušnjami na področju SEO, SEM, socialnega oglaševanja, strategije trženja socialnih medijev in spletne analize. V zadnjih 22 letih je podjetjem pomagal uporabljati nove in nastajajoče tehnologije za povečanje prodaje in donosnosti. Je kolumnist za iskalni zemljevid, iskalnik, avtor gonilnika za internetno trženje in sodelavec na spletnem dnevniku Microsoft Bing oglasov ter avtor v centru za pomoč Google Analytics. Posebnosti: optimizacija spletnih strani, SEM (PPC, plačano iskanje), socialno oglaševanje, strategija socialnega marketinga in spletna analitika.