seo strokovnjak

Na sliki, na desni, sem s svojima otrokoma (žena je za fotoaparatom), po nedavnem potovanju po sosednji Italiji. Po “poklicu”, sem slovenski “freelancer in bloger” in v glavnem seo strokovnjak samouk in praktik.

 


Pretežno se ukvarjam z vsebinskim spletnim nastopom, optimizacijo spletnih strani in bloganjem.
Podjetja me najemajo tudi za marketing svetovanje in pripravo SEO strateških načrtov za nastop na Googlu.

 

Nubia SEO Slovenija
Na Facebook-u imam manjšo, zaprto skupino NUBIA SEO Slovenija. V njej se, v glavnem, družimo spletno marketinški navdušenci, nekateri SEO mojstri, moji nekdanji in trenutni SEO mentoriranci in drugi. V skupini delim sprotne hinte in nasvete za spletni marketing, večinoma za SEO. V grupi ne “morim in nočem jemati časa” s spodbujanjem lajkov in spodbujanjem komentarjev. Vsak dela svoje, jaz pa se samo trudim sproti objavljati meni uporabne vsebine in moje prebliske. Povabljen zraven.
Pod mojim vodenjem je pod imenom Seo-Praktik.si združena
ekipa več strokovnjakov za SEO, ki (trenutno) skupno skrbimo za optimizacijo več kot 150 spletnih strani.

 

Dodatno k ekipi sodijo tudi drugi strokovnjaki za digitalni marketing, ki “pokrivajo” PPC oglaševanje, spletni nastop na družabnih omrežjih in področje izdelave naprednih spletnih trgovin ter zahtevnih spletnih strani.

 

Profesionalno in samostojno se sam s prodajo preko Googla, ukvarjam sedmo leto, najraje pa pri svojem delu nastopam na lead generation spletnih straneh in v affiliate spletnih trgovinah.
Pri svojem delu največ energije posvečam pripravi SEO strategij za spletni nastop, vsebinskemu marketingu in bloganju ter svetovanju za marketing na Googlu ter socialnem omrežju LinkedIn.

 

V glavnem se ukvarjam:

 

  • z bloganjem v podjetniške namene 
  • matijazajsek linkedin
    Najdeš me tudi na LinkedIn-u. Klik na sliko do mojega LinkedIn profila.

    z lastno prodajo preko interneta,

  • občasno tudi predavam in vodim delavnice na temo SEO (Digitalna Akademija GZS Ljubljana, Tehnološki park Vrtojba, Izzivi sodobne digitalne promocije Krško, Dnevni podjetniških priložnosti Brežice, Strateški spletni nastop za turistične ponudnike Sevnica,…),
  • sicer pa tudi mentoriram in pomagam drugim podjetjem do izboljšanja njihovih spletnih, prodajnih rezultatov.

 

V prostem času rad potujem, sicer pa delam od doma, v manjši pisarni na Bregu 33, v Majšperku.

 

Med ostalimi, sem o spletnem marketingu, optimizaciji spletnih strani in prodaji preko Googla,
predaval na spodnjih dogodkih:

 

marketing svetovanje
Predavanje za digitalni marketing in SEO, Dnevi podjetniških priložnosti, Brežice
strokovnjak za marketing
Marketing na internetu, Izzivi sodobne digitalne promocije, Krško
strokovnjak za digitalni marketing
Marketinško svetovanje na delavnici SEO strateški spletni nastop za turistične delavce, Sevnica
optimizacija spletnih strani delavnica
Delavnica optimizacije spletnih strani, Primorski tehnološki park, Vrtojba

Storitve za digitalni marketing ekipe Seo-Praktik.si

 

seo strategija

Priprava strategij za
spletni nastop na Googlu

Priprava SEO strategij in implementacija njihove izvedbe (z vodenjem ali operativnim delom)

optimizacija spletnih strani

Celovita SEO
optimizacija spletnih strani

Celotna predstavitev na prvi strani Seo-Praktik.si

marketing svetovanje

Marketing svetovanje za SEO
in vsebinski marketing (mentorstvo)

Predstavitev tukaj

 

Če te zanima sodelovanje, lahko pišeš direktno na matija.zajsek@seo-praktik.sipodrobnejša ponudba in cena za optimizacijo spletne strani, je predstavljena na povezavi.

Kot “samouk in čisti začetnik”, pred sedmimi leti, SEM SE IN SE ŠE VEDNO UČIM,
od spodnjih digitalnih in SEO strokovnjakov:

 

bill slawski 1

Bill Slawski, Seo strokovnjak, predan preučevanju in raziskovanju Googlovih patentov. Direktor Seo agencije GoFishDigital, ki se ukvarja z online reputation managementom, web designom, optimizacijo spletnih strani, vsebinskim marketingom in optimizacijo spletnih konverzij.

 

neil patel

Neil Patel, strokovnjak za digitalni marketing, soustanovitelj NeilPatelDigital in po mnenju Wall Street Journala, eden od 10 največjih digitalnih influencerjev na internetu. Revija Forbes ga je označila za enega največjih strokovnjakov za marketing. V digitalnem marketingu pomaga podjetjem kot so Amazon, Microsoft, Airbnb, Google, Viacom, NBC, Intuit, Sales Force, General Motors, itd… Njegov blog o trženju ustvarja cca. 2 milijona obiskovalcev na mesec, njegovo digitalno akademijo pa posluša nekaj čez 650.000 slušateljev vsak mesec. Njegov kanal o trženju in marketing svetovanje na YouTubu  ima več kot 3.000.000 ogledov, na Facebook-u pa ima čez 900.000 obiskovalcev.

larry kim

Larry Kim, strokovnjak za marketing, ustanovitelj in CEO podjetja MobileMonkey Inc., ki je ocenjen kot najboljša svetovna tržna platforma (Facebook Messenger) za tržnike v podjetjih vseh velikosti. Prav tako je ustanovitelj WordStream-a, ki velja za vodilnega ponudnika orodij AdWords, Facebook ter orodja za analizo ključnih besed, ki ga uporabljajo milijoni trgovcev po vsem svetu. Podjetje zaposluje več kot tristo ljudi in upravlja milijarde dolarjev izdatkov za oglaševanje v imenu več deset tisoč strank.

seo strokovnjak joost de valkJoost de Valk, strokovnjak za marketing, ustanovitelj in CEO Yoast plugin-a za WordPress, navdušenec nad digitalnim trženjem in razvijanjem odprtokodnih digitalnih rešitev. S 6 milijoni in več namestitev Yoast SEO plugin-a, spada med največjega izvajalca SEO storitev na svetu. Svetuje največjim blagovnim znamkam po vsem svetu in jim pomaga, tako pri posebnih tehničnih težavah, kot tudi pri splošnem upravljanju in rasti spletnih strani. Blagovne znamke, ki jim je pomagal so npr. Disney Interactive, EBay, Facebook, ODesk / Upwork

 

seo strokovnjak matt digittyMatt Diggity, SEO specialistbloger, ki je bil v časopisu New York Times, predstavljen kot eden najboljših SEO strokovnjakov in blogerjev na svetu. Ki hkrati temeljito obvlada najboljša SEO orodja, kot je npr. Ahrefs. Je ustanovitelj podjetja Diggity Marketing, v zadnjih letih pa je predvsem odmevna njegova, vsakoletna SEO konferenca v Chiang Maju, na Tajskem.

 

seo strokovnjak danny sullivanDanny Sullivan, nekdanji glavni urednik spletnega SEO magazina SearchEngineLand in SEO strokovnjak, ki pomaga javnosti bolje razumeti delovanje iskalnika Google in Googlu, da bolje razume javno mnenje in feedback uporabnikov iskalnika.

 

seo strokovnjak barry schwarzBarry Schwartz, strokovnjak za marketing, direktor podjetja RustyBrick, ki je podjetje za spletne storitve v New Yorku, specializirano za prilagojene spletne tehnologije, ki podjetjem pomagajo zmanjševati stroške in povečevati prodajo. RustyBrick prodaja spletno programsko opremo po meri, vključno z naprednimi e-trgovinami, sisteme za upravljanje vsebin po meri, sisteme za spletne strani in socialno mreženje ter CRM aplikacije. Barry Schwartz je ustanovitelj SeroundTable, govornik, moderator, seo specialist in koordinator na številnih marketinških konferencah za spletno iskanje, med njimi Search Marketing Expo, Search Engine Strategies, La Red Innova, PubCon. Bil je tudi nekdanji urednik spletnega mesta Search Engine Watch in je moderator na več marketinških forumih za iskanje. Trenutno opravlja svetovalno vlogo za Google, Yahoo, Microsoftov Bing in več drugih internetnih podjetij.

seo strokovnjakinja apps aleyda solis

Aleyda Solis je mednarodni svetovalec za SEO in ustanoviteljica Orainti-ja, visoko specializirane agencije za optimizacijo spletnih strani za iskalnike čez voice search in predavateljica (z več kot 100 konferencami v 20 državah v angleščini in španščini). Dodeljen ji je bil naziv evropska iskalna osebnost leta 2018, vključena je v Forbes med top 10 strokovnjakov za spletno trženje, v Enterpreneur je ocenjena kot ena izmed 50 top spletnih tržnih influencerjev, v podjetju Hubspot pa sodi med prvih 59 strokovnjakov za growth hacking, ki bi jih morali spremljati. Je tudi redna avtorica na The Huffington Post. 

 

glenn gabe seo expertGlenn Gabe je strokovnjak za marketing in digitalni veteran z izkušnjami na področju SEO, SEM, socialnega oglaševanja, strategije trženja socialnih medijev in spletne analize. V zadnjih 22 letih je podjetjem pomagal uporabljati nove in nastajajoče tehnologije za povečanje prodaje in donosnosti. Je kolumnist za iskalni zemljevid, iskalnik, avtor gonilnika za internetno trženje in sodelavec na spletnem dnevniku Microsoft Bing oglasov ter avtor v centru za pomoč Google Analytics. Posebnosti: optimizacija spletnih strani, SEM (PPC, plačano iskanje), socialno oglaševanje, strategija socialnega marketinga in spletna analitika

 

Moja razmišljanja o spletnem poslu, lahko spremljaš tukaj.