kreal

Z ekipo Seo-Praktik.si in Matijo sodelujemo tako v operativnem smislu spletnega nastopa, kjer njihova ekipa skrbi predvsem za SEO in vsebinsko prenovo naših spletnih strani, hkrati pa tudi na področju sestavljanja in implementacije strateškega načrta za SEO. Kot tesno povezano podjetje, s slovenskim proizvajalcem aluminija, Talum Kidričevo, stopamo na pot celovite digitalne in strateške transformacije, predvsem na področjih razvijanja outdoor in street work out naprav ter razvijanja sodobnih, motoričnih in senzoričnih parkov, pri čemer nam je sodelovanje na tako zahtevnem trgu (predvsem v tujini), v zadovoljstvo že več kot debelo leto.

Kreal – Kreativni aluminij

Z ekipo Seo-Praktik.si, praktično sodelujemo še iz časov, ko spletne strani, Seo-Praktik, še ni bilo. Takrat smo Matijo našli preko priporočila ene izmed slovenskih najuspešnejših digitalnih agencij. Sodelovanje smo začeli s pogovori o onsite SEO rezervah, nato pa je naše sodelovanje preraslo v mentorstvo za gradnjo bloga na naših spletnih straneh. Kasneje je to sodelovanje preraslo v pomoč pri offsite SEO optimizaciji naših spletnih strani (predvsem ETC Adriatic) v Sloveniji in na Hrvaškem. V prihodnosti načrtujemo še poglobitev sodelovanja tudi na .com, angleškem trgu

ETC Adriatic

Z Matijo sodelujemo že polni dve leti. Naše sodelovanje s spletno trgovino SuperObrok.si se je začelo najprej kot mentorstvo, saj Matija na njegovi osebni spletni strani, ponuja tudi mentorstvo za SEO in bloganje. Na spletu smo ga naprej našli kot enega izmed konkurentov naši spletni strani, saj se je ena izmed njegovih spletnih strani, zelo pogosto uvrščala na prvo stran Googla, na, tudi nam, zelo pomembne ključne besede. Po 6 mesečnem mentorstvu je naše sodelovanje preraslo v skupen trud za doseganje dobrih pozicij, tudi na off site seo področju. Zdaj, skupaj sodelujemo še pri upravljanju novih spletnih projektov. Za vse dosedanje sodelovanje na področju digitalije, lahko samo potrdimo, da je vzorno. In bi ga, glede na to, da smo sami poskusili sodelovati že z marsikom v Sloveniji, brez težav priporočali, komerkoli.

SuperObrok.si

Z Matijo, z našo spletno trgovino Pohištvo123.si, sodelujemo že tretje leto. Najprej smo sodelovanje začeli “testno” na področju dvigovanja nekaterih težjih ključnih besed, nato v celoti off site seo predali njegovi ekipi, v zadnjem letu, pa z njihovo pomočjo nastajajo tudi blog vsebine v naši spletni trgovini. Spletne vsebine na blogu nastajajo v glavnem iz področij estetskega opremljanja stanovanj, cenovno ugodne izbire ustreznega pohištva ter zdravega spanja. “Boj” v pohištveni branži, se najbrž od vseh ostalih, na spletu, ne razlikuje kaj dosti. Potrebno je konstantno delo, dolgoročna usmerjenost iin sprotno spremljanje aktivnosti ter rezultatov. In tako skupaj delujemo že tretje leto.

Pohištvo123.si

V trgovinicah Bambini.si, kjer svoj prodajni program, usmerjamo pretežno na program otroških oblačil, oblačil za dojenčke in ustreznih oblačil za nosečnice, smo se s Seo-Praktikom, v prvi fazi (ki je trajala intenzivno prve tri mesece) povezali na področju gradnje bloga in priprave spletnih vsebin, na tematiko nosečnosti. V drugi fazi sodelujemo na področju off site seo optimiziranja, kjer skupaj z njimi, dvigujemo pozicije tako naši spletni trgovini, kot tudi posameznim ključnim besedam, na blogu.

Bambini.si