Vse tiho na fronti: Ali so se drugi vdali ali pa gre za zatišje pred viharjem[SEO rezultat meseca avgust 2023]

Uvod

Spodnja slika bi morala povedati vse.

Spletna stran www.ebonitete.si stabilno drži prve pozicije na Googlu za praktično vse zastavljene SEO cilje. Če si to ne zasluži naziva SEO rezultat meseca, potem ne vem kaj si ga 😁.

Na sliki (na kateri so, kot vedno, ključne besede zakrite) vidite dosežene organske pozicije na Googlu v minulem mesecu. In v preteklih mesecih. Rezultati so, kot pri vseh naših mentorirancih, merjeni sproti, vedno prvi delovni dan v mesecu.

V vednost: Spletna stran www.ebonitete.si je od datuma, ko objavljamo te SEO rezultate meseca, ta naziv prejela že 3 krat (tukaj), zato po pravilih podeljevanja tega naziva, ki smo jih na Seo-Praktik.si postavili že pred leti (ko so bili ti rezultati objavljani še samo v zaprti BTB podporni skupini na Facebook-u), ni med prvimi kandidati za ta naziv. Saj imajo po teh pravilih prednost za dosego tega naziva tisti poslovni partnerji, ki tega naziva še niso dosegli nikoli in, ki so na začetku svojih SEO zgodb.

Tekom poletja, kot veste, se je ogromno dogajalo tudi na področju posodobitev Googlovega algoritma. Zato tudi nekaj kandidatov tokrat ni prišlo v poštev. Obenem pa lahko iz spodnje slike razberete kako je spletna stran www.ebonitete.si (zaenkrat) “imuna” na Googlove posodobitve.

Ob tem ne gre zanemariti tudi dejstva, da je spletna stran www.ebonitete.si spodnje rezultate dosegla kljub temu, da so si pred dvema mesecema sami, povsem samoiniciativno, zaostrili merila za spremljanje rezultatov (o čemer je bilo govora tukaj).

S SEO urednico spletne strani, ga Urško Jeza, so za prihodnost zastavljene nove, t.i. “heavy volume” ključne besede.

Kaj pa bi človek ob teh rezultatih ter znanju in utečenosti svojega dela, pričakoval drugega. 😃

Zmagovalnega procesa se ne menja.

SEO rezultat avgust 2023 v sliki

seo rezultat meseca avgust 2023

p.s.: Volumni ključnih besed se vrtijo v tisočih, niša je zahtevna, trg je Slovenija.

Po kliku na gumb se prijavite na kratek in neobvezujoč telefonski pogovor o optimizaciji vaše spletne strani. 

ZAHVALA: Zahvala za sodelovanje s Seo-Praktik.si gre ga. Urška Jeza in pa tudi vodji prodaje na www.ebonitete.si, Primožu Potočniku, ki ostajata oba zelo osredotočena na vse aktualne SEO novosti ter uspešno peljeta njihovo SEO zgodbo naprej.

POJASNILA:
– SEO rezultat meseca objavljam z dovoljenjem sodelujočih s Seo-Praktik.si. V predstavljenih rezultatih so nekateri podatki zamegljeni.
– Lestvica vseh SEO rezultatov meseca, vključno s povezavami do objavljenih SEO analiz vsakega rezultata, je to: Seo rezultati meseca – Lestvica
– Kljub večim kandidatom, ki se potegujete za naziv SEO rezultat meseca in, ki bi si, glede na svoje uvrstitve na Googlu, tudi ta naziv zaslužili, se pri dodeljevanju tega naziva, med ostalim, upošteva najbolj odmeven premik med najvišje, organsko uvrščene spletne strani na Googlu. Zato nekatere spletne strani, ki že konstantno dosegate prve pozicije na Googlu, ne nujno prejmete ta naziv, kljub temu, da so vaši SEO rezultati, impresivni in ponavljajoči.
– Za tiste, ki vas zanima samostojno izvajanje optimizacije spletnih strani, najmanj 2 krat na leto, na povezavi Kaj je optimizacija spletnih strani in čemu služi SEO, posodobim moj Vodnik za SEO z vsemi aktualnimi informacijami.