Seo-Praktik.si

Kriteriji za pridobitev SEO certifikata Seo-Praktik.si [2020-2021]

Spodaj so objavljeni pogoji za tiste, ki vas zanima pridobitev SEO certifikata spletne strani Seo-Praktik.si. Pogoji se letno spremljajo in nadgrajujejo, na novo opredeljeni pogoji v prihodnosti pa ne vplivajo na prejet SEO certifikat v preteklih letih. Za pridobitev novega/aktualnega SEO certifikata, je potrebno izvajati SEO aktivnosti, po novih, tukaj objavljenih pogojih.

Prejemniki SEO certifikata so/bodo s sliko, (želenimi) kontaktnimi podatki in povezavami na socialna omrežja, kratkim osebnim pripisom in povratnimi povezavami, na njihove spletne strani, objavljeni na spletni strani MatijaZajšek.com, na povezavi SEO mentorstvo (pod poglavjem, kjer so opisani kriteriji za pridobitev SEO certifikata Seo-Praktik.si).

Prejetje SEO-certifikata SEO-Praktik.si je pogojeno z opravljenim SEO mentorstvom (na zgornji povezavi) in mentorirance NE STANE dodatnega stroška za SEO izobraževanje (cena za SEO mentorstvo se, ne glede na to, ali se mentoriranec, poteguje za prejetje SEO certifikata, ne spremeni/zviša, info cena za SEO mentorstvo je objavljena v ceniku Seo-Praktik.si).

Osnovna znanja, ki jih prinaša pridobitev SEO certifikata Seo-Praktik.si so predstavljena (tudi) na spletni podstrani, kjer je opisano SEO mentorstvo (na povezavi zgoraj):

Znanja, ki jih prinaša pridobljen SEO certifikat Seo-Praktik.si

ONSITE SEO

OFFSITE SEO

Kriteriji za pridobitev SEO certifkata SEO-Praktik.si

Bonusi, ki jih prinaša SEO certifikat

Prejemniki SEO certifikata

Tina Štifter, prejemnica SEO-certifikata, Magus.siPridobitev certifikata zame pomeni potrditev, da sem sposobna tedensko slediti postavljenim ciljem pisanja bloga in drugim dejavnostim za potrebe optimizacije spletne strani; poslovno pa, da znam kvalitetno optimizirati svojo spletno stran in imam pravilno ter predvsem zelo pregledno evidentirane svoje cilje, kam s stranjo želim. Hvala Matija, brez tebe mi ne bi uspelo!” Gostujoči zapisi Tine tukaj.

Matej Zajc, prejemnik SEO certifikata, BioKatka.siZame je pridobitev SEO certifikata priznanje za trdo delo v zadnjem 6 mesečju. Ob natrpanem urniku je potrebno veliko organizacije, da se najde čas za optimizacijo spletnih vsebin. Matija Zajšek me je naučil, da je sistemski pristop tisti, ki na koncu da rezultate. Cilje, ki jih na Googlu dvigujemo je potrebno voditi v evidenci, da se ne vrtimo v začaranem krogu, kjer ne vemo točno kaj delamo in kaj smo že naredili. Matija je dober mentor, ki vas zna zmotivirati. Motivacija pa je vodilo do uspeha. Lahko potrdim –  Matija Zajšek ne prodaja megle, ampak dela iz prakse. Hvala. 


Pojasnilo: Zakaj sem se odločil za nadgradnjo SEO mentorstva s SEO certifikatom

Razloga za nadgradnjo mojega SEO mentorstva s SEO certifkatom, sta naslednja:

Exit mobile version