Razširitev trga iz 530 na 14.230 uporabnikov Googla v enem mesecu [SEO naziv meseca oktobra 2023]

Če spremljate naše objave s SEO rezultati meseca, potem ste opazili, da se je na naši lestvici SEO slavnih pretekli mesec znašlo novo ime. To je spletni portal Maxximum.

S portalom Maxximum (in tudi z njihovo e trgovino) smo začeli sodelovati v poletnih mesecih. Po uvodnih mesecih razlage delovanja SEO in aktualnih SEO smernic, je ekipa začela s svojim delom.

Medtem, ko ste v preteklem mesecu, v case study-ju njihovega primera lahko videli prve rezultate na desetih ključnih besedah na enem url-ju (in so si zato prislužili naziv SEO rezultat meseca v septembru 2023), lahko na spodnji sliki vidite napredek v naslednjem mesecu.

Ta mesec prikazuje slika “napadanje” 48 ključnih besed na 12 različnih url naslovih:

Pogled na targetiranje (in prvi rezultat) ključnih besed v mesecu septembru 2023.
Pogled na targetiranje (in prve rezultate) ključnih besed v mesecu oktobru 2023.

Če smo še pretekli mesec lahko zabeležili prvi uspeh, v katerem so z enim člankom prišli iz 0 do potencialnega obiska 530 obiskovalcev, vam bo hiter seštevek volumna trga, ki ga “napadajo” s temi zadnjimi aktivnostmi, v novem mesecu, pokazal številko 14.230.

Razširitev potencialnega trga iz 530 na 14.230 v enem mesecu je več kot očiten razlog, da si je ekipa Maxximum za mesec oktober 2023 prislužila naziv SEO rezultat meseca.

Ob tem, da zgornja slika prikazuje SEO aktivnosti samo na njihovem portalu. Ob njem so se dodatno prve SEO aktivnosti začele izvajati tudi v njihovi spletni trgovini.

p.s. izvajanje off site SEO aktivnosti, ki bodo v prihodnosti še dodatno pomagale pri tekmovanju med pozicijami najtežjih in najbolj konkurenčnih ključnih besed, ostaja še potencial, ki še v tem trenutku niti ni vnovčevan.

Po kliku na gumb se prijavite na kratek in neobvezujoč telefonski pogovor o optimizaciji vaše spletne strani. 

ZAHVALA in ČESTITKE: Za dosežen rezultat gredo čestitke trem članom ekipe: računalničarju in UX opremljevalcu Mate Božinoviću, tekstopiski in odgovorni za strokovnost vsebin Staši Grom ter managerju Gašperju Grom-u.

POJASNILA:
– SEO rezultat meseca objavljam z dovoljenjem sodelujočih s Seo-Praktik.si. V predstavljenih rezultatih so nekateri podatki zamegljeni.
– Lestvica vseh SEO rezultatov meseca, vključno s povezavami do objavljenih SEO analiz vsakega rezultata, je to: Seo rezultati meseca – Lestvica
– Kljub večim kandidatom, ki se potegujete za naziv SEO rezultat meseca in, ki bi si, glede na svoje uvrstitve na Googlu, tudi ta naziv zaslužili, se pri dodeljevanju tega naziva, med ostalim, upošteva najbolj odmeven premik med najvišje, organsko uvrščene spletne strani na Googlu. Zato nekatere spletne strani, ki že konstantno dosegate prve pozicije na Googlu, ne nujno prejmete ta naziv, kljub temu, da so vaši SEO rezultati, impresivni in ponavljajoči.
– Za tiste, ki vas zanima samostojno izvajanje optimizacije spletnih strani, najmanj 2 krat na leto, na povezavi Kaj je optimizacija spletnih strani in čemu služi SEO, posodobim moj Vodnik za SEO z vsemi aktualnimi informacijami.