Optimizacija spletnih strani za pisalne mize in ostalo pohištvo za otroke

Z optimizacijo spletnih strani iz pohištvene in mizarske branže, smo se na Seo-Praktik-u, začeli ukvarjati med prvimi spletnimi stranmi, ki smo jih postavili za lastno prodajo pohištvenih rešitev, saj sem sam svojo zadnjo redno službo, zapustil ravno v branži pohištvene industrije (kjer se ukvarjajo s proizvodnjo in prodajo predvsem pohištva po meri: vgradne omare, otroške sobe po meri, pohištvo za spalnice po naročilu,…).

Izdelava in optimizacija lastnih spletnih strani za prodajo pohištva

Spletna stran Otroške sobe.com
Spletna stran Otroške sobe.com

Iz naslova pohištvene branže, so izpod peresa naše ekipe, v letih 2013 in 2014, nastale spletne strani, specifično usmerjene v prodajo vgradnih omar, otroških sob, spalnic, drsnih vrat in “povezovalka” vseh naštetih, Mizarstvo.si. Izdelane spletne strani se danes pretežno monetizirajo skozi Google Adsense oglase, provizijo od prodaje iz naslova pridobljenih povpraševanj ter iz naslova gradnje povratnih povezav iz njih, na spletne strani strank in sodelujočih s Seo-Praktik.si.

Na naštetih spletnih straneh smo se v ekipi ogromno naučili tako o onsite SEO optimizaciji, kot tudi o offsite SEO optimizaciji, saj so spletne strani, kot so npr. otroškesobe.com, rangirale v tistih letih, na prvi strani Googla, tudi za najtežje ključne besede (otroške sobe, pisalne mize, garderobne omare, postelje za otroke, ipd….).

Optimizacija spletnih trgovin s pohištvom

Z leti je iz naslova optimiziranja različnih spletnih strani, prišlo do spoznanstev in zanimanj za optimizacijo tudi drugih spletnih strani, ki so prodajale pohištvo (predvsem klasične spletne trgovine s pohištvom), pri čemer smo pazili (in še pazimo) predvsem, da si naročniki iz istih dejavnosti MED SEBOJ NE KONKURIRAJO in tekmujejo, ampak, da z vsemi dosegamo in zasledujemo njihove cilje.

pisalne mize Pohištvo123.si
Cenovno ugodne pisalne mize na Pohištvo123.si

Ena od prvih spletnih pohištvenih trgovin, ki se je pridružila optimizaciji svoje trgovine, Seo-Praktik-u, je spletna trgovina Pohištvo123.si, ki se med slovenskimi kupci, za razliko od naših postavljenih strani (kjer se večinoma cilja na kupce, ki iščejo individualne ter pohištvene rešitve po meri), zelo dobro pozicionira predvsem kot ponudnik cenovno ugodnih tipskih pohištvenih rešitev, zelo močni pa so predvsem pri prodaji tipskih pisalnih miz, različnih pisarniških stolov, klubskih mizic, barskih stolov in vzmetnic.

Iz naslova optimizacije spletnih strani v pohištveni dejavnosti, smo tako pridobili izkušnje pri SEO optimiziranju, tako “lead generation” pohištvenih spletnih strani, kot tudi spletnih trgovin, ki ponujajo pohištvo in notranjo opremo.