Optimizacija spletne strani Kreal.si

Kreal inženiring d.o.o. je podjetje, ki se ukvarja z zasnovami, načrtovanjem, izdelavo in postavljanjem zunanjih fitnesov ter opremljanjem otroških in športnih igrišč, pri čemer njihov proizvodni in prodajni program obsega prvenstveno izdelke, naprave in opremo, ki so izdelani iz aluminija. Med vodilnimi prodajnimi produkti, izstopajo otroška zunanja igrala, urbana oprema, street workout oprema in naprave za fitnes na prostem.

Optimizacija spletne strani Kreal.si

Optimizacija spletne strani Kreal.si je vzpostavljena na podlagi dolgoročnega sodelovanja, saj je pred samo izvedbo SEO optimizacije, bilo izvajano tudi SEO mentoriranje in pa implementacija onsite SEO rezerv na nekdanji spletni strani Kreal.

Pred samim začetkom optimizacije spletne strani je celotna spletna stran, doživela tudi celovito grafično, CMS in vsebinsko prenovo, po kateri novo postavljena stran deluje na WordPress platformi, ima vključeno Woocommerce trgovino in blog.

Optimizacija spletne strani Kreal.si poteka sproti, z rednim, tedenskim dodajanjem opisov SEO optimiziranih produktov v spletno trgovino, z najmanj enkrat mesečnim pisanjem blog zapisov in z offsite SEO gradnjo povratnih povezav.

Hkrati, je pred optimizacijo spletne strani, bila izvedena tudi celovita long tail in tematska raziskava ključnih besed, segmentacija produktov v spletni trgovini (na podlagi analize ključnih besed) in celotna integracija spletne strani s promocijo na socialnih omrežjih (LinkedIn), GMB, vključitvijo promocije spletne strani na ArchiExpo ter nastavki za izvajanje email kampanj.

Med SEO mentorstvom se je lastnikom spletne strani pokazalo in razložilo tudi kako si lahko sami učinkovito vodijo PPC (Google Ads) kampanje.

Cilj optimizacije spletne strani Kreal.si je doseganje konstantne rasti organskega spletnega prometa čez Google, doseganje dobrih pozicij za najpomembnejše ključne besede na slovenskem trgu, hkrati pa se že pripravlja tudi optimizacija spletne strani Kreal.si za tuje trge (predvsem angleški in nemški trg).

Med posebnostmi SEO optimiziranja spletne strani velja, na spletni strani Kreal, izpostaviti tehnološko napredna zunanja igrala in pametne naprave za zunanji fitnes, ki se za razliko od ostalih proizvajalcev podobne opreme, diferencira predvsem v možnosti izdelave takšnih igral in opreme, ki jih je mogoče dodatno opremiti s senzorji in tipali (npr. pametna plezalna stena, pametne parkovne klopi, itd…)