Najboljši ovitki za telefon – kako izbrati pravi ovitek in kje ga kupiti?

V današnjem svetu, kjer so pametni telefoni postali nepogrešljiv del našega življenja, je pomembno, da svojo napravo zaščitimo pred poškodbami. Najboljša rešitev za to so ovitki za telefon.

Ovitki za telefon ne samo ščitijo vašo napravo pred udarci, padci in praskami, ampak lahko tudi poskrbijo za svež videz vašega telefona.

V tem članku bomo predstavili različne vrste ovitkov, ki so na voljo na trgu, ter vas naučili, kako izbrati najboljši ovitek za vaš telefon.

Kaj je ovitek za telefon in zakaj ga potrebujete?

Ovitek za telefon je ”ohišje”, ki se prilega na vaš pametni telefon, da ga zaščiti pred raznimi poškodbami, praskami in udarci. Obstajajo več različnih vrst ovitkov za telefone, od tankih, lahkih in mehkih ovitkov do robustnih in težkih.

Poleg zaščite pred poškodbami lahko ovitek tudi izboljša estetiko vašega telefona in ga osebnostno prilagodi vašim željam in potrebam. Obstaja veliko različnih stilov in barv ovitkov za telefone, tako si lahko enostavno najdete najboljši ovitek za vaš telefon, ki najbolje ustreza vašemu stilu in osebnosti.

Najboljši ovitki za telefone
Chameleon ovitki za telefone so različnih oblik, materialov in poslikav. Preglejte celotno ponudbo in si izberite ovitek po vaših željah.

Na splošno bi lahko rekli, da ovitek za telefon ni le izbira, ampak skoraj obvezna oprema za vsak pametni telefon, kateremu želite podaljšati njegovo življenjsko dobo in izboljšati estetiko.

Najboljši ovitki za telefon glede na vaše potrebe

Obstaja veliko vrst ovitkov za telefone, ki se razlikujejo po materialu, obliki, velikosti in funkcijah, ki jih nudijo. Tukaj je nekaj najpogostejših vrst ovitkov za telefone, ki jih ponuja spletna trgovina chameleon:

Prozorni ovitki za telefone

Chameleon prozorni ovitek za telefone
Super izbira za vse, ki imate radi prvoten izgled telefona!

To so ovitki, ki so običajno izdelani iz prozorne plastike ali gume in omogočajo, da se oblika in barva vašega telefona še vedno vidi. Prozorni ovitki ponujajo osnovno zaščito pred praskami in rahlimi udarci.
To so najboljši ovitki za telefon za tiste, ki imate radi prvoten izgled telefona.

Robustni ovitki za telefon

Chameleon robustni ovitki za telefon
Najboljša zaščita za vse športnike, avanturiste, pohodnike in tiste, ki so po naravi malo bolj ”štorasti”.

Ti ovitki so običajno izdelani iz trde plastike ali kovine in ponujajo močnejšo zaščito pred poškodbami. Trdi ovitki so običajno debelejši in težji od drugih vrst ovitkov. Robustni ovitki so najboljši ovitki za telefone, če ste športnik ali bolj ”štoraste” narave.

Mehki ovitki za telefon

Chameleon mehki ovitki za telefone
Najbolj prodajani ovitki, ki zagotavljajo popoln videz in osnovno zaščito telefona!

Ti ovitki so običajno izdelani iz gume ali silikona in ponujajo osnovno zaščito pred poškodbami. Najboljši ovitki za telefon za vste tiste, ki imate radi mehke ovitke, ki so tanjši in lažji od trdih ovitkov.

Ovitki za telefone z dodatki

Chameleon ovitki za telefone
Zaščitni ovitek lahko nadomesti tudi vašo denarnico!

Ti ovitki lahko vključujejo dodatne funkcije, kot so žepki za kartice, vrvice za nošnjo ali druge dodatke. Te ovitki so najboljši ovitki za telefon, če bi radi združili denarinico in ovitek v eno.

Kako izbrati pravi ovitek za svoj telefon?

Ko se vprašamo, kateri so najboljši ovitki za telefon je pomembno upoštevati kar nekaj dejavnikov, kot so:

 1. Združljivost: Ovitek mora biti združljiv z modelom in velikostjo vašega telefona, zato preverite, ali je ovitek primeren za vaš telefon.
 2. Material: Različni materiali ovitkov nudijo različno stopnjo zaščite in udobja, zato izberite material, ki najbolje ustreza vašim potrebam. Na primer, trdi ovitki ponujajo močnejšo zaščito, vendar so težji in običajno bolj debeli, medtem ko so mehki ovitki tanjši in lažji, vendar nudijo manjšo zaščito.
 3. Funkcionalnost: Če iščete ovitek z dodatnimi funkcijami, kot so žepki za kartice, vrvice za nošnjo ali drugimi dodatki, izberite ovitek, ki ustreza vašim potrebam.
 4. Estetika: Obstaja veliko stilov in različnih barv ovitkov za telefone, zato izberite ovitek, ki ustreza vašemu okusu in stilu.
 5. Cena: Ovitki za telefone se razlikujejo po ceni, zato izberite ovitek, ki je v vašem proračunu. Pri izbiri ovitka pa se ne osredotočajte samo na ceno, saj je pomembno, da izberete ovitek, ki nudi ustrezno zaščito vašemu telefonu.
spletna trogovina chameleon

Spletna trgovina Chameleon vam omogoča, da v glavnem meniju izberete vaš model telefona in spletna stran vam prikaže vse izdelke, ki so kompatibilni z vašo napravo. Tako boste enostavno našli najboljši ovitki za vaš telefon.

Kako skrbeti za svoj ovitek za telefon, da bo zdržal čim dlje?

Tudi najboljši ovitki za telefon potrebujejo dobro nego. Skrb za ovitek je enako pomembna kot skrb za sam telefon, saj lahko le tako zagotovite, da bo ovitek ostal ohranjen in nudil dobro zaščito. Spodaj so nekateri nasveti, kako skrbeti za ovitek za telefon:

 1. Ohranjajte ovitek čist: Redno čistite ovitek s krpo ali papirnato brisačo, da odstranite prah, umazanijo in sledi olja. Priporočljivo je, da to storite vsaj enkrat na teden.
 2. Izogibajte se izpostavljanju soncu in visokim temperaturam: Ovitek ne izpostavljajte neposredni sončni svetlobi in ne puščajte ga v avtu, kjer lahko pride do pregrevanja.
 3. Preprečite praske in udarce: Ko odstranjujete ovitek, to storite previdno, da ne poškodujete telefona ali ovitka.
 4. Izogibajte se kemikalijam: Izogibajte se uporabi agresivnih kemikalij, kot so alkohol, bencin ali topila, saj lahko poškodujejo material ovitka.
 5. Pravilno shranjujte ovitek: Ko ne uporabljate ovitka, ga shranjujte na suhem mestu, stran od vode, vlage in visokih temperatur.
 6. Redno preverjajte ovitek: Preverjajte, ali je ovitek še vedno v dobrem stanju in če se pojavijo znaki obrabe ali poškodbe, ga zamenjajte z novim.

Skrb za ovitek za telefon ni zahtevna, vendar je ključna za zagotovitev dolge življenjske dobe in dobre zaščite vašega telefona.

Ne pozabite na zaščitno steklo!

Najboljši ovitki za telefon pa niso dovolj za maksimalno zaščito! Ne glede na to ali uporabljate zaščitni ovitek, je še vedno pomembno, da v vsakem primeru zaščitite zaslon vašega mobilnega telefona.

Zaščitna stekla skupaj z zaščitnim ovitkom tvorijo skoraj popolno zaščito vašega telefona, saj ščitijo zaslon pred praskami in udarci. Ob močnemu padcu telefona na stran z zaslonom, bo steklo vpilo vso energijo tega udarca iz se razbilo, zaslon pod zaščitnim steklom pa bo ostal nepoškodovan.

Zaščitna stekla za telefon
Chameleon zaščitna stekla za telefone imajo slovensko embalažo in slovenska navodila za namestitev. Če steklo kupite v fizični trogovini, vam ga naši prodajalci namestijo zastonj!

Z zaščitnim steklom si lastniki mobilnih telefonov lahko privarčujejo ogromne količine denarja, ki bi jih drugače morali nameniti za popravilo svojega telefona. Ko se zaščitno steklo razbije, ga enostavno odstranite in zamenjate z novim.